Books worth reading
SILENCE* AND MIND IS IN THE HEART
FORLAGET INTER FEAR BØGERNE FORFATTEREN KONTAKT FORDYBELSES REJSER
Books worth reading
 DOCTOR LIVING'STONE AND MR FLINT'STONE Conversations from the heart THE SECRET 3.0 FEEL FREE TO LOVE - BUCKETLISTENS ABC TRÆN DIN EMPA-8-NI-TI PARATVIDEN. ARBEJDSGLÆDE FOR ALLE. Hvordan bringer man LIVSGLÆDE Ind i sit liv, når ENSOMHED står for døren? LEV LIVET & undgå STREES og JAG. Få INDHOLD hvis der er LANGT IMELLEM JOBS. DR LIVING'STONE DEBATTERER DE TI BUD MED MINDFULNESS LIFE COACH MR. FLINT'STONE. DU ER DIN BEVIDSTHED.  Skammen, når man samtidig er i blandt andre, er slående hos de fleste. De færreste er åbenhjertig om deres håbløse situation. De fleste stikker en hvid løgn eller fylder på af andre mere interessante vendinger til at kunne forklare, hvem man er, eller hvad som man laver! Jeg er projektmager! Blogger, Iværksætter! Igangsætter! Jeg tegner og maler, skriver bøger og laver optegnelser på prototyper til de små byrum! Et eller andet som er lidt sjovere at filosofere om end ledighed blandt andre! Prekariatet som kom som det nye udtryk i 2016, om de arbejdende fattige eller om alle de projektansatte akademikere, som har svært ved at bide sig fast på arbejdsmarkedet. Det er bedre at være en arbejdsløs arkitekt end arbejdsløs! Sagde rektoren til kulturministeren i sin tid, hvor begrundelsen for det dobbelt så store masseoptag blev debatteret! Jo, vi blev spyttet ud på samlebånd! Men forringelserne vil ingen ende tage, og truslerne bliver flere! "Du skal tage imod dette ordinær job i otte uger, og så må du søge om kontanthjælp på ny, og se om du er berettiget, og det tror jeg faktisk ikke, at du er - !" KAN ALLE SÅ FINDE STØRRE GLÆDE? OG HVORDAN BLIVER MAN SÅ GLAD? Så længe at vores begrundelser for hvorfor at vi har en god dag, er en ekstern liste, så vil vi ikke have en stabil glæde, som vi alle ønsker! Og slet ikke hvis man hedder Slagter Max, og ikke længere er slagter! Vi kan ikke kontrollere situationer, mennesker, omstændigheder hver eneste dag. Så vil vores glæde være i andres hænder. Det vil være, som vinden blæser eller afhængig af en fodboldkamps resultat! DU BLIVER, HVAD DU TÆNKER, SÅ HVAD TROR DU, AT DU TÆNKER? Hvis vi koncentrerer os om at føle os glade, kan vi kalde det meditation. Hænderne i skødet og sidde roligt! Det er ikke til at se, om jeg mediterer eller ej! Jeg kunne sidde og tænke på min tur til København i morgen! Eller indkøbssedlen? Det er kun meditation, hvis jeg fokuser på en positiv og fredsommelig tanke. Det kan jo inkorporeres ret enkelt i vores daglige liv.
DE TI BUD på Arbejdsglæde Du bliver, hvad du tænker - Så hvad tror du, at du tænker??. NYHED Selvudvikling
SELVUDVIKLING
DE TI BUD på ARBEJDSGLÆDE Mr Mindfulness & Living'stone conversations
THE SECRET 3.0 - - Feel Free to Love

SOON IN ENGLISH. SEARCH ON AMAZON

OR HERE

Kongen af Danmark - Nytårstalen - Some things are rotten in the state of Denmark BEKENDELSER FRA HJERTET E-Bøger her

Originalsprog: Dansk

 

 

Hver tredje er ikke den biologiske far, melder statistikkerne ind landet rundt! Selskabsprinsernes adfærd i flere årtier, lever videre i bedste velgående i generationerne efter Frederik d. 9 i forstæderne til kulturhovedstaden. Og langt tid før det arrangerede ægteskab med kusinen fra Sverige, vores muslimske broderland. Vi er alle steder! Dronning Ingrid som de sidste år udelukkende kikkede på sine sko! Formålet er at underholde med en alternativ kulturforståelses guide for flygtninge og indvandrer, som kommer til Danmark. Hovedpersonen bliver udfordret alle steder fra af sine omgivelser, som han får besked på at beskrive! Den stolte palæstinenser prøver at følge hans dygtige venners råd, som spænder fra guiden i guds sprog, stilhed! Og den danske homoseksuelle humanist med royalt blod i årene, skyller sine genetisk disponeret adfærd henover sine relationer, og rammer i fortsættelsen Det Nyeste Testamente, også Josef som nærmest har levet et kloster familie liv med sin katolske Maria. Bøgerne kan dog læses uafhængigt af hinanden.
RÅB FRA ØRKENEN BOGSERIE KONGEN AF DANMARK FILMMANUS 2020
STILHEDS RETREAT  Bogrækken følger karakterernes rejse til et mere helstøbt menneske i deres selvransagelse i ørkenen, hvor de mødes i de korte perioder og samtaler! Somme tider virker det til at de hallucinerer og kommenterer på noget, som er uladsiggørligt. De har ingen digitale remedier med i ørkenen! Og de ti dage som udgangspunkt var fra start er relativ! Kongen af Danmark er en stille hævn for Frederik d. 9's tidlige eskapader i sin tid på Hotel Royal, da han 'studerede' i Aarhus, og gjorde piger gravide, årtier før ægteskabet med Ingrid fra Sverige. Og resten er en korrupt historie om royale sidespring.
ENGLISH
BØGERbevidst MUSIKelectronisk REJSER indeni
KULTURFORSTÅELSE Erotisk læsning OPLØFTENDE LITTERATUR  Copy Rights Reserved